Musiikkitoiminta

Oulunkylän nuorisotalolla on mainio bändi-/studiotila alueen musisoiville nuorille. Tilassa on käytössä rummut, syntikka, kitarat vahvistimineen, basso ja laulukamat. Studiotilassa voi äänittää 24 raitaa kerralla digitaalisesti. Jos haluat nauhoittaa bändisi soittoa, ole nuorisotaloon etukäteen yhteydessä, niin laitetaan nauhoitusta varten piuhat ja mikit valmiiksi! Räppiä voi tehdä työasemallamme myös bändiäänitysten lisäksi.

Ogelin nutan bändi-/studiotilaan ei voi varata vakiovuoroja. Sen käyttö toimii niin, että varaat vuoron nuoriso-ohjaajalta. Pääsääntöisesti annamme meidän aukioloaikoina reilun kahden tunnin vuoroja (klo 16:00-18:30 tai 18:30-20:45), mutta pidemmätkin vuorot ovat sovittavissa. Tule varaamaan vuoro nuorisotalolle, soita tai laita viesti kelle tahansa nuoriso-ohjaajalle.

 

Meillä on esiintynyt monen eri kokemustason bändejä, eikä soittajien ikäkään ole välttämättä este, joskin nuoret artistit ovat etusijalla. Perusmuodossaan tarjoamme salin, lavan, PA:n sekä henkilökunnan illaksi ja esiintyjät tuovat omat instrumenttinsa ja tietenkin osaamisensa. Bändi-iltamme, kuten muukin toimintamme, ovat täysin päihteettömiä ja niin kävijät kuin esiintyjätkin puhallutetaan.