Mediatuotantoa

Tyylikkäitä kuvia? Kiinnostaako valokuvaus harrastuksena?

Talolta löytyy digijärkkäreitä, joilla kuvaamista voi vapaasti tai ohjatusti treenata talolla. Muotimaailmatyylinen “photoshoot” useilla valoilla ja kameroilla? No problem, laitetaan studio pystyyn. Voit ottaa osaa mallina tai kuvaajana.

Kuvattavaa kotona?

Ei ongelmaa, voit lainata projektiisi *mediarepun*, joka sisältää järkkärin tykötarpeineen ja läppärin & valokuvatulostimen. Saat toki myös opastusta laitteiston ja ohjelmien käyttöön. Tulosteet joudut itse maksamaan, muuten homma on ilmaista, kunhan kalusto palautuu ehjänä. Meiltäa löytyy paikan päältä Photoshopin lisäksi koko CS3-ohjelmistopaketti, joten ammattimainen kuvankäsittely ja sisällöntuotanto ei ainakaan ole ohjelmista kiinni.

Liikkuvaa kuvaa?

Oma skedeleffa? Blair Witch tai BB nuorisotalolla? Kaverin teatteriprojektin ensi-illan kuvaaminen? Onnistuu. Meiltä löytyy videokamera sekä ohjelmisto editointiin.  Opastus sisältyy tarvittaessa 0 euron kilpailukykyiseen vuokrahintaan.

Jotain ihan muuta?

Ei, valtakunnallinen TV-kanava ei liity tähän. Mediatyöasemalla voit sen sijaan toteuttaa vaikka flaikkuja luokan bileisiin, tulostaa lempivalokuvat muistitikulta (omakustannehintaan) vaikka A4-kokoisena, toteuttaa bändillesi levynkannet tai poistaa sen ärsyttävän exäsi kaikista viime kesän kuvista.