Ilmainen nuorten eräleiri Sipoonkorven Kansallispuistossa!

Eräjormailua tarjolla ILMAISEKSI toukokuun lopusssa! Menemme porukalla Sipoonkorven Kansallispuistoon, kierrämme luontopolun, yövymme puolijoukkueteltassa nuotion äärellä, tytöt ja pojat samassa teltassa. Ohjelmassa myös kalastusta, erätaitojen opiskelua, hiidenkivien tutkimista ja mukavaa yhdessäoloa.

Leiri toteutuu kun mukaan tulee vähintään 8 pantin maksanutta osallistujaa. Paikkoja on 11 henkilölle ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuljetukset järjestetään Itäkeskuksesta STOAn parkkipaikalta 22.5. klo 17:00 Sipoonkorven Kansallispuiston Ängesbölen leiripaikalle ja takaisin Itäkeskukseen la 23.5. klo 15:00. Vanhemmat voivat kuljettaa lapsensa myös suoraan parkkipaikalle Ängesböleen (Länsitie 235), treffit siellä klo 17:30. Kuljetukset tapahtuvat nuoriso-ohjaajien henkilöautoilla ja siihen tarvitaan huoltajilta lupalaput jotka toimitetaan Itäkeskukseen osallistujan mukana. Lapun voi allekirjoittaa myös lähtöpaikalla. Tulosta tästä lupalappu leirille.

Osallistumispantti 20€ maksetaan etukäteen 10.5. mennessä käteisenä joko Maunulan tai Oulunkylän nuorisotaloille. Pantin saa takaisin käteisenä la 23.5. Itäkeskuksessa. Vain pantin maksaneet pääsevät leirille!

Jokainen osallistuja pakkaa mukaan itse omat eväät (iltapala, aamiainen ja välipala) ja vettä ainakin 2 litraa, oman makuualustan ja makuupussin.

Ohjaajina on kaksi nuoriso-ohjaajaa ja yksi nuori apuohjaajana.

Tule rohkeasti mukaan!!

 

http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/3166